Trgovina Zakladi narave piše zgodbo, kjer je v ospredju kvaliteta, znanje in zadovoljstvo, da ponujamo najboljše. Zakladi narave
Collagen-power-blend-30v-SLO-škatlica-s-scaled-600x779
Brez GSO Demeter EU Organic Fair Trade Brez Glutena Soil Association Vegan Natural Cosmetics

Collagen Powder Blend, kolagen

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidroliziran kolagen iz petih različnih virov, vitamin C, naravna kurkumin iz kurkume in silicij iz mladih poganjkov bambusa ter gorsko smolo šilajit.

Šifra: 009 Kategorija:

49,00

-
+

Dodatni opis

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidroliziran kolagen iz petih različnih virov, vitamin C, naravna kurkumin iz kurkume in silicij iz mladih poganjkov bambusa ter gorsko smolo šilajit. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Pri kolagenu je pomembno, da je hidroliziran. S tem ko kolagen hidroliziramo, dobimo manjše delce, ki jih telo lažje absorbira. Hidroliziran kolagen ima kar 90% absorpcijo, medtem ko je stopnja absorpcije kolagena iz hrane le okoli 27%. Na to, kje bo kolagen najbolje deloval, vpliva tudi molekulska masa (velikost molekul). Za dobro absorpcijo je ključno, da je velikost kolagenskih peptidov in polipeptidov pod 2000 Daltoni. Zakaj več virov kolagena? Več je bolje. Več kot je različnih virov kolagena, lažje bo deloval na različna tkiva, ki jih kolagen gradi.