Trgovina Zakladi narave piše zgodbo, kjer je v ospredju kvaliteta, znanje in zadovoljstvo, da ponujamo najboljše. Zakladi narave
Crystal-Vision-60k-scaled-600x673
Brez GSO Demeter EU Organic Fair Trade Brez Glutena Soil Association Vegan Natural Cosmetics

Crystal Vision

Prehransko dopolnilo, ki vsebujejo vitamine A, E in C ter lutein, zeaksantin in izvleček grozdnih pešk z visokim deležem oligomernih proantocianidinov.

Šifra: 010 Kategorija:

29,50

-
+

Dodatni opis

Prehransko dopolnilo, ki vsebujejo vitamine A, E in C ter lutein, zeaksantin in izvleček grozdnih pešk z visokim deležem oligomernih proantocianidinov. Vsakodnevno obremenjevanje oči (televizija, računalnik, branje knjig, pametni telefoni,…), veliko izpostavljanje sončni svetlobi, nošenje očal ali leč, spremembe na očeh, slabšanje vida s časoma privede do raznih očesnih težav in nepravilnosti. – Lutein in zeaksantin kot antioksidanta pomembno prispevata k vidu. Macula lutea (rumena pega) je odgovorna predvsem za dobro ločljivost barv. Lutein in zeaksantin zagotavljata primerno funkcijo rumene pege s filtracijo škodljive modre in ultravijolične svetlobe ter antioksidantnim delovanjem. Olje iz grozdnih pečk vsebuje zelo visoko koncetracijo vitamina E, C, flavonoidov, linolske kisline, in sestavin imenovanih procianidini. Med ostalimi blagodejnimi učinki aktivne sestavine olja iz grozdnih pečk delujejo kot antioksidanti. Vsebuje naravni vir zeaksantina in luteina iz rumene žametnice.

Naravni vir organsko vezanega vitamina C iz plodov šipka
Visoka vsebnost flavonoidov (OPC iz grozdnih pešk)
Brez sestavin živalskega izvora